Kielmayer Kristian: a natúr bor a minimális beavatkozás filozófiáját követi, ugyanakkor meghatározó hatást gyakorol az érzékszerveinkre

Kielmayer Kristian (bor és párlat tanácsadó, oktató) május 9-én (pénteken) 16.00 és 16.30 között tart előadást az EzNatúr Sümeg szakmai rendezvényén a Hotel Kapitányban. Kristiant előadása tartalmáról kérdeztük

Mitől más a natúr bor és ez hogyan jelenik meg az érzékszerveinkkel?

A natúr bor a minimális beavatkozás filozófiáját követi, ugyanakkor meghatározó hatást gyakorol az érzékszerveinkre.

A kóstolás bonyolult szakma?

A kóstolás azonban nem csupán érzékszervi élmény: genetikai adottságok, kulturális háttér és tanulás is formálják, az agy neuroplaszticitása révén pedig fejleszthető is.

Erről lesz szó az előadásodban?

Az előadás során körbejárjuk, hogyan hat a natúr alkotás folyamata az érzékszerveinkre, miként kapcsolódik össze a tudomány és a személyes tapasztalat.

A natúr borok szerepet kapnak az új könyvedben?

Erről mélyebben is olvashatnak a hamarosan megjelenő könyvemben, amely a natúr borok egy izgalmas oldalát mutatja be.

Kedves Kristian, tisztelettel köszönjük, hogy előadásoddal hozzájárulsz az EzNatúr Sümeg rendezvény szakmai súlyához!

Kielmayer Kristian május 9-én (pénteken) 16.40 és 17.00 között tart előadást az EzNatúr Sümeg szakmai rendezvényén a Hotel Kapitányban.

Előadásának címe: hogyan hat a natúr alkotás folyamata az érzékszerveinkre, miként kapcsolódik össze a tudomány és a személyes tapasztalat.

A natúr bor a minimális beavatkozás filozófiáját követi, ugyanakkor meghatározó hatást gyakorol az érzékszerveinkre. Erről mélyebben is olvashatnak a hamarosan megjelenő könyvemben, amely a natúr borok egy izgalmas oldalát mutatja be.