Kielmayer Kristian (bor és párlat tanácsadó, oktató) május 9-én (pénteken) 16.00 és 16.30 között tart előadást az EzNatúr Sümeg szakmai rendezvényén a Hotel Kapitányban. Kristiant előadása tartalmáról kérdeztük
Mitől más a natúr bor és ez hogyan jelenik meg az érzékszerveinkkel?
A natúr bor a minimális beavatkozás filozófiáját követi, ugyanakkor meghatározó hatást gyakorol az érzékszerveinkre.
A kóstolás bonyolult szakma?
A kóstolás azonban nem csupán érzékszervi élmény: genetikai adottságok, kulturális háttér és tanulás is formálják, az agy neuroplaszticitása révén pedig fejleszthető is.
Erről lesz szó az előadásodban?
Az előadás során körbejárjuk, hogyan hat a natúr alkotás folyamata az érzékszerveinkre, miként kapcsolódik össze a tudomány és a személyes tapasztalat.
A natúr borok szerepet kapnak az új könyvedben?
Erről mélyebben is olvashatnak a hamarosan megjelenő könyvemben, amely a natúr borok egy izgalmas oldalát mutatja be.
Kedves Kristian, tisztelettel köszönjük, hogy előadásoddal hozzájárulsz az EzNatúr Sümeg rendezvény szakmai súlyához!
Kielmayer Kristian május 9-én (pénteken) 16.40 és 17.00 között tart előadást az EzNatúr Sümeg szakmai rendezvényén a Hotel Kapitányban.
Előadásának címe: hogyan hat a natúr alkotás folyamata az érzékszerveinkre, miként kapcsolódik össze a tudomány és a személyes tapasztalat.
A natúr bor a minimális beavatkozás filozófiáját követi, ugyanakkor meghatározó hatást gyakorol az érzékszerveinkre. Erről mélyebben is olvashatnak a hamarosan megjelenő könyvemben, amely a natúr borok egy izgalmas oldalát mutatja be.