Szakmai előadások

15 000 Ft

Szakmai előadások:

Időpont: május 9. (péntek), 10.00-16.30

Helyszín: Hotel Kapitány

10.00-10.30: Drexler Dóra (Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet – ÖMKI):
Élőhelyek a hazai szőlőkben – sorközhasznosítás a klímaváltozás tükrében.
10.33-11.00: Dr. Csicsor János (Biopol Kft): A talajtól a mikrobiomig.
11.00-11.30: Tamasek Zoltán (Biotomál): Baktériumok és vírusok elleni védekezés a növényvédelemben
11.30-12.00: Fendrik Zsóka: SIMONIT&SIRCH ITALY: metszés, zöldmunka fizikai megoldások az ESCA védelme érdekében
12.00-13.00: Büfé ebéd
13.00-13.30: Molnár Ákos (HNT, Szőlészeti szekció, elnök): A szőlészet kihívásai a következő évtizedekben
13.30-14.00: Dr. Bene Zsuzsanna: A PIWI szőlőfajtákból készített borok borkémiai jellemzői, a szárazság stressz elleni védekezőképességük vizsgálata
14.00-14.30: Várkonyi Csaba: Méh központú méhészkedés a biodinamikus gazdálkodás részeként.
14.30-15.00: Gál Péter (Agrárminisztérium, Borászati, eredetvédelmi és agrármarketing főosztályvezető): Az eredetvédelem, mint marketing eszköz
15.00-15.30: Lijsternest Servaas Blockeel (Belgium, borász): a fenntartható borászat úttörője
15.30-16.00: Ruben Struyve sommelier La Table de Maxime
16.00-16.30: Kielmayer Krisztián BA, DipWSET: Mitől más a natúr bor és ez hogyan jelenik meg az érzékszerveinkkel?

Részvételi díj: 15.000 Ft/fő,
amely tartalmazza: kávé, üdítő, ásványvíz fogyasztását az előadások alatt és a büféebédet (Olasz pulykaragu leves, Brokkolikrémleves, Paradicsomos farfalle, Marhapörkölt galuskával, Rántott szelet édesburgonya hasábbal, Tengeri sügérfilé Bearni mártással, krokettel, Roston sült csirkemell, tejszínes gombamártással, zöldséges rizzsel, Saláták, Savanyúságok, Koktéldesszertek, Gyümölcsbüfé

További információkért kattints ide!

Jegyvásárlás: kizárólag elővételben, online.