Szakmai előadások

15 000 Ft

Szakmai előadások:

Időpont: május 9. (péntek), 10.00-17.00

Helyszín: Hotel Kapitány

10.00-10.30: Drexler Dóra (Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet – ÖMKI):Élőhelyek a hazai szőlőkben – sorközhasznosítás a klímaváltozás tükrében.
10.30-11.00: Dr. Csicsor János (Biopol Kft): A talajtól a mikrobiomig.
11.00-11.30: Tamasek Zoltán (Biotomál): Baktériumok és vírusok elleni védekezés a növényvédelemben
11.30-12.00: Fendrik Zsóka: SIMONIT&SIRCH ITALY: metszés, zöldmunka fizikai megoldások az ESCA védelme érdekében
12.00-12.30: dr. Németh Kornél (Pannon Egyetem, egyetemi docens): A körforgásos gazdaság elméleti keretei, jó gyakorlatai és kihívásai
12.30-13.00: Dr. Sulyok Judit (Pannon Egyetem, egyetemi docens): A Turizmus ITsz kollégák helyi termékek turisztikai vonatkozása
13.00-13.45: Büfé ebéd
14.00-14.30: Molnár Ákos (HNT, Szőlészeti szekció, elnök): A szőlészet kihívásai a következő évtizedekben
14.30-15.00: Dr. Bene Zsuzsanna: A PIWI szőlőfajtákból készített borok borkémiai jellemzői, a szárazság stressz elleni védekezőképességük vizsgálata
15.00-15.30: Várkonyi Csaba: Méh központú méhészkedés a biodinamikus gazdálkodás részeként.
15.30-16.00: Gál Péter (Agrárminisztérium, Borászati, eredetvédelmi és agrármarketing főosztályvezető): Az eredetvédelem, mint marketing eszköz
16.00-16.15: Sam D’ Huywetter, a BAR BASK GHENT étterem (Belgium) tulajdonosa
16.15-16.35: Thomas Straka, Rechnitz/Rohonc (Ausztria) borász
16.40-17.00: Kielmayer Krisztián BA, DipWSET: Mitől más a natúr bor és ez hogyan jelenik meg az érzékszerveinkkel?

Részvételi díj: 15.000 Ft/fő,
amely tartalmazza: kávé, üdítő, ásványvíz fogyasztását az előadások alatt és a büféebédet (Olasz pulykaragu leves, Brokkolikrémleves, Paradicsomos farfalle, Marhapörkölt galuskával, Rántott szelet édesburgonya hasábbal, Tengeri sügérfilé Bearni mártással, krokettel, Roston sült csirkemell, tejszínes gombamártással, zöldséges rizzsel, Saláták, Savanyúságok, Koktéldesszertek, Gyümölcsbüfé

További információkért kattints ide!

Jegyvásárlás: kizárólag elővételben, online.